11 maart 2017 – ‘9/11 is gewoon een complot’, lezing door Prof. Coen Vermeeren

Dr.ir. Coen Vermeeren, luchtvaart- en ruimtevaartdeskundige, schuwt de controversie niet. Hij bracht een boek uit over Ufo’s en schreef het boek ‘9/11 is gewoon een complot’ naar aanleiding van de 15e gedenkdag van 9/11.
In de lezing die Vermeeren voor de Sociëteit hield ging het over 9/11.

De impact van de aanslagen van 15 jaar geleden én vooral het feit dat velen het spreken over mogelijke ‘alternatieve versies dan de officiële versie’ van deze aanslagen in een vreemd complotkader plaatsen, deden hem besluiten nu eens zélf en met een ‘open mind’ in deze materie te duiken. Het resultaat is een toegankelijke overzichtswerk. Het boek gaat in op de officiële complottheorie (waarbij vooral de moslims achter het verhaal zitten) en op de argumenten van de belangrijkste mogelijke andere 9/11 complottheorieën. De essentiële vraag die in het boek gesteld wordt is: wie had nu eigenlijk baat bij deze aanslagen, of in een mooie uitdrukking gezegd ‘Qui Bono?’, ‘wie behaalt hier voordeel aan’…? (Bron: www.wanttoknow.nl.)

Het werd een zeer interessante lezing met veel voorbeelden die op z’n minst vragen oproepen.

cover-boek-911-coen-vermeeren coen_vermeeren00

Op de website www.wanttoknow.nl is een artikel verschenen over Coen Vermeeren en dit boek. Leesvoer voor wie hier meer over wil weten! Of kijk op zijn website.